Leuker werk

in je huidige baan

Ik schrijf me in
Leuker werk in je huidige baan hersenbrekers

Wil jij meer geluk uit je werk halen?

Geen zin om naar je werk te gaan, te weinig uitdaging of juist te veel op je bordje? Dat je na je werk leeg en futloos thuiskomt? (Of op die manier thuis werkt..) Dat je wel een andere baan wil, maar wat dan? Misschien wil je je huidige werkgever nog niet loslaten of sta je op het punt om ergens anders te kijken.

Dit horen wij vaker. En vaak is er sprake van het 'het gras is groener aan de overkant''-principe. Je gaat ergens anders aan de slag, maar na een tijdje kom je dezelfde 'problemen' weer tegen. Je hebt immers jezelf mee verhuisd. 

Zou jij weer met meer plezier naar of aan je werk willen? Je lekker voelen en dan ook nog andere leuke dingen kunnen doen? Het gevoel hebben dat je echt bijdraagt en daar ook nog voor worden beloond? 

De oplossing ligt dichterbij dan je denkt.

review-maartje-hoekzema-hersernbrekers-bedrijfstrainingen-2

Unieke loopbaancoachingsmethode

Dit traject bestaat deels uit 1-op-1 coaching afgewisseld met trainingen. Waarna jij meer uit je werk kunt halen, of handiger kunt zoeken naar een andere baan. Je krijgt een naslagwerk en opdrachten om tussen de sessies ook actief bezig te blijven met jouw ontwikkeltraject.

Tijdens het traject zul je:

 • Leren meer op jezelf te vertrouwen
 • Een beter beeld krijgen van wat bij je past, vanuit jouw kracht en talenten
 • Loopbaancoaching krijgen en tegelijk meer over jezelf leren
 • Meer in je kracht gaan staan
 • Ontdekken wie jij bent op de werkvloer
 • Ontdekken wat jou tegenhoudt de volgende stap te zetten en dat doorbreken
 • Ontdekken waar je echt gelukkig van wordt
 • Welke stap jij nu kunt maken om verder te komen
Ik wil dit coachtraject


3 coaches en trainers met hun eigen expertises

Raoul Eggen

Heel lang had ik het idee bijna de ideale baan gevonden te hebben. Er ontbrak echter altijd 1 schakel, ik had daardoor vaak het gevoel van 'ik mis nog iets'. Vaak weer iets nieuws starten in de hoop dat het dan wel helemaal klopt. Pas toen ik begon met zelfontwikkeling vielen de laatste stukjes op zijn plek. Ik zag in één keer de ontbrekende schakel en dat was groei. Anderen helpen met stappen maken in hun persoonlijke ontwikkeling. Sindsdien voelt werken als een feestje. Dat zou iedereen toch mogen ervaren!
Bas werktraject coach

Bas den Blaauwen

 mijn ‘ideale baan’. Ik wist heel goed wat ik allemaal niet wilde, maar had geen idee wat ik nou eigenlijk wel wilde. Zo ben ik allerlei banen afgehopt. Zo ben ik van een kas, naar kantoor, naar de sport, naar de sales gegaan. Pas toen ik aan de slag ging met zelfontwikkeling kreeg ik door wat voor mij werkt en dat ben ik meer gaan toepassen in mijn werk. Uiteindelijk ben ik voor mijzelf begonnen en ben ik helemaal waar het goed voelt. Dit gun ik jou ook!

Wat zeggen anderen over ons als coach

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Wat wil ik nou écht in mijn leven?
Sinds een aantal maanden ben ik zelf actief bezig met persoonlijke ontwikkeling en mijzelf afvragen wat ik écht wil in mijn leven. Wat is mijn stip aan de horizon? Wat wil ik achterlaten op deze wereld? Dit heb ik inmiddels al een stuk duidelijker kunnen maken voor mijzelf, maar hoe bereik ik nu die stip aan de horizon? Precies op dit moment in mijn leven leerde ik Raoul kennen. Toeval bestaat niet zeggen ze dan.  


Vanaf het eerste moment dat je met Raoul in aanraking komt word je aangestoken door zijn enthousiasme. Raoul creëert direct een vertrouwde sfeer; je kunt open en eerlijk zijn en niets is raar. Raoul helpt mij bij het bereiken van mijn doelen. Hoe komt het dat ik mijn doelen nog niet heb bereikt? Welke beperkende gedachtes zitten er in mijn hoofd? Raoul heeft mij kennis laten maken met NLP, waarbij we onder andere visualisaties inzetten om mijn beperkende gedachtes te doorbreken. "Wow, zweverig", denk je nu misschien. Geloof mij: het omgekeerde is waar. Raoul heeft mij doen inzien dat visualisaties totaal niet zweverig zijn. Raoul kan de meest nuchtere mensen laten visualiseren en hun mindset herprogrammeren. Probeer het en ervaar zelf het resultaat!
Simone den Hartog – Consultant
Al weken zit ik lachend op de fiets naar mijn kantoor.
Deze foto werd afgelopen augustus gemaakt, tijdens een teammeeting op de Herman Brood Academie. Ik wist nog niet dat het mijn laatste schooljaar zou worden. Ik had een mooier afscheid gewenst dan het afstandsonderwijs van de laatste maanden, maar ik ben dankbaar voor tien mooie jaren op de meest vooruitstrevende beroepsopleiding die ik ken.


Nu is het denk ik altijd spannend om een vast contract op te zeggen, maar je kunt je afvragen of het qua timing handig is om dat vlak voor het uitbreken van een pandemie te doen. Maar tijdens mijn coachingstraject leerde ik te vertrouwen op mijn skills in plaats van zogenaamde vastigheid. Ik leerde te focussen op werk dat me energie geeft. Studenten en collega’s gaven me dat, maar onderwijsverplichtingen als centrale examens en burgerschapsopdrachten braken me op. Dat ging nooit ten koste van mijn studenten, wel van mezelf.


Ik vond het doodeng en enkele weken na het beëindigen van mijn dienstverband verdampte plan A: mijn bescheiden buffertje uitbouwen met een drukke festivalzomer. Ik kon niet anders dan doen waar ik goed in ben: schrijven en plannen maken. Hard werken. Financiering binnenhalen. Inmiddels komen er een paar mooie projecten van de grond en kreeg ik mooie opdrachten binnen. Genoeg om met vertrouwen de toekomst tegemoet te treden.

Ik twijfelde er niet aan of het goed zou komen, wel aan hoe het goed zou komen. En het antwoord is simpel: door de dingen te doen waar je energie van krijgt. Al weken zit ik lachend op de fiets naar mijn kantoor. Ontspannen. Ik wens het iedereen toe.

Marco Martens - Podiumkunstenaar
Qua communicatie dichter bij mezelf kunnen zijn met meer zelfvertrouwen

Ik heb dit traject als heel waardevol ervaren. Ik heb echt een shift gemaakt in hoe ik het sollicitatieproces instak. Sneller nee zeggen tegen vacatures. Maar vooral qua communicatie gewoon dichter bij mezelf kunnen zijn met meer zelfvertrouwen. Ik heb in periode tussen de laatste individuele sessie en de 2e training meerdere keren van anderen gehoord dat ze mij een prettige communicator vonden. Ik heb de week voor de 2e groepssessie 5 sollicitatiegesprekken gevoerd in 4 dagen tijd zonder ook maar een greintje zenuwen waar ik een paar maanden voor dit traject bij ieder gesprek op ging aan mijn eigen zenuwen.


En hoewel ik die maandagmiddag ook alweer de nodige afwijzingen op zak had ging ik uit gewoonte maar weer nieuwe vacatures zoeken en lijntjes uitzetten. Lijntjes die ik afgelopen donderdag weer in heb kunnen halen. Ik heb namelijk een mooi aanbod gekregen waar ik inmiddels al ja op heb gezegd en dat hoop ik deze week allemaal af te ronden om per 1 april weer lekker aan de slag te gaan.

maarten coach klant
Maarten ter Braak - Product designer

Wat gaan we doen?

Bepaal jouw richting

Vaak zijn we uitgeblust omdat we niet weten waar we het nou voor doen. We gaan kijken waar jij naar toe wil en hoe je hier kleine, concrete stapjes naar toe kan zetten.

Drijfveren

Leer wat jou drijft en waar je energie van krijgt. Zodat jij dit kunt gebruiken in je werk of je nieuwe baan. Fluitend naar je werk!

Obstakels doorbreken

Of je het nou eng vindt om te solliciteren, je niet weet hoe je met je manager overweg moet of je vindt het maken van keuzes te spannend. We gaan je belangrijkste obstakel met betrekking tot je werk doorbreken.

Werken aan jezelf

Bij dit coachprogramma krijg je ook de training 30 Dagen IK. Waarbij je elke dag met kleine stapjes jezelf nog leuker gaat maken.
Aandacht wie is er belangrijk workshop

Keuzes maken

We horen heel vaak dat mensen moeite hebben met keuzes maken, wat veel tijd en energie kost. Wist je dat je maar een beperkte hoeveelheid keuzecapaciteit per dag hebt? Hoe zou het zijn als je dit effectief kunt inzetten?

Succesvol doelen halen

Je stelt doelen, je weet ze misschien wel te behalen. Maar dan ben je alweer bezig met het volgende wat je wilt. Het lijkt nooit genoeg en je kan het niet echt vieren. Hoe kan je doelen halen die jou gelukkig maken en die je haalt?
Hersenbreker carrierewiel
€ 870,-

Leuker Werk Traject

Alles is er op gericht te zorgen dat jij in je baan de voldoening kan halen die je verdient. Hier hebben we gelukkig zelf heel veel invloed op. Dit programma helpt jou net als een hoop anderen om om hier zelf de leiding in te nemen. Tijdens dit traject werken we aan de punten die jou tegenhouden.


 • Unieke methode die specifiek gericht is op werknemers tussen de 25 en 40 jaar.
 • Leert hoe jij aanpassingen kunt doen aan je werk, zodat jij meer plezier hebt.
 • Experts die samen al meer dan 500 mensen hebben gecoacht naar een gelukkig leven.
 • 3 tot 5 persoonlijke coachsessies met jouw coach
 • Werkboeken voor meer helderheid en inzicht.
 • Online trainingsprogramma; in jouw eigen tempo kleine stapjes zetten.


Leer wat jij nou echt graag wil in je werk en hoe je dat daadwerkelijk gaat bereiken, zodat jij kan genieten als je aan het werk bent.

review-dion-de-steenwinkel-hersernbrekers-bedrijfstrainingen

Doe alvast wat inspiratie op

We snappen dat je alvast een stap wil zetten of nog wat extra informatie nodig hebt om te ervaren wat je ermee kan bereiken. Gelukkig hebben we voor jou twee podcasts klaarstaan die je hier gelijk kan luisteren of ga direct naar Spotify/ Google Podcast/ Apple Podcast en zoek ze daar op.

Raoul biedt een luisterend oor, non judging, maar stelt daarbij de juiste vragen waar je zelf niet eens bij stilstond. Komt tot de kern en geeft behulpzame tips waar je echt wat mee kan.
Kylie Spronk-Soulje – specialist ouderengeneeskunde i.o.
Ik had veel last van angsten en paniek, we zijn hier naar gaan kijken en samen met Bas hebben we de onderste steen naar boven gekregen. Erg blij mee, ben een ander mens.
Willem
Willem van Est - werkvoorbereider    
Ik vind Helen, oud trainer bij hersenbrekers,  een geweldige persoon en coach. Ze heeft een open mind en staat klaar voor je. Ze creëerde meteen een veilige sfeer, het voelde continue alsof alles er mocht zijn.
Sara review ontwikkeltraject
Sara Mouak - student International Business

Wil jij dat je werkgever dit betaalt?

Heel veel werkgevers willen dat jij gelukkig bent en bij hen blijft werken. We hebben dus gemerkt dat veel bedrijven dit traject graag voor je betalen. Zeker als je even zoekende bent op werk. Behalve dat de meeste bedrijven jou graag gelukkig zien, is het voor hen ook veel voordeliger dat jij gelukkig bent en bij hen blijft werken. Zo hoeven ze niet een nieuw iemand te vinden en in te werken om jouw werk over te nemen. Mocht je hulp willen met dit voorstellen bij je leidinggevende, neem dan contact met ons op zodat we jou daarbij kunnen helpen.

Wil jij dat een werknemer dit traject volgt?

Kunnen een of meerdere medewerkers binnen jouw bedrijf dit traject wel gebruiken? Want diegene lopen even vast, ze zijn opzoek naar wat hen gelukkig maakt in hun baan of je gunt ze dat ze maximaal kunnen presteren op hun werk. Wij ondersteunen jullie daar graag bij. Neem even contact met ons op dan stemmen we verder af hoe wij jullie hierbij kunnen helpen.