Trainingen

Diverse trainingen van de Hersenbrekers

Onze geplande training

hersenbrekers podcast, helen verwaart, bas den balauwen, raoul eggen

11+12

DEC

2021

09:30

-

17:30

2 daagse training werkgeluk

In 2 dagen ontdek jij hoe jij meer plezier en energie uit jouw werk kan halen. We duiken hier verder de diepte in.
1e

van de mnd
20 min per dag

30 dagen ik

Leer jezelf beter kennen, zodat jij lekkerder en zelfverzekerder in je vel zit! 

Met 30 dagen IK heb je een programma waarbij je elke dag een klein stukje uitleg en opdracht krijgt. Zodat jij het precies in jouw al drukke tijdschema kan inplannen

hersenbrekers training 30 dagen ik

30 dagen IK

Elke dag een kleine stap zetten om ervoor te zorgen dat jij meer gaat leven zoals jij dat wilt. Met meer zelfvertrouwen en motivatie stappen zetten in de richting die voor jou belangrijk is. Op het moment dat het jou uitkomt.

hersenbrekers training inhouse ontwikkeltraject

Inhouse ontwikkeltraject

Behoudt jouw medewerkers, met hernieuwde energie, als ze denken dat ze ergens anders moeten solliciteren. Door inzicht te geven wat ze zoeken in hun baan en hoe ze dat zelf kunnen creëren bij jouw als werkgever.

Loopbaan ontwikkeltraject

Wil jij met meer plezier naar of aan je werk kunnen? Je lekker voelen en dan ook nog lekker andere leuke dingen kunnen doen? Het gevoel hebben dat je echt bijdraagt en daar ook nog voor worden 

beloond?

borrelworkshop IK wiel poster

Kiezen Voor Jezelf

In één dag nemen Helen, Bas en Raoul je mee hoe je meer kunt zijn wie jij wilt zijn. Met daarin duidelijk...Hoe kies je voor ejzelf en wat heb je daarvoor nodig. Je ontdekt het allemaal op deze dag.

Training op aanvraag.

Meer over onze trainingen vind je hieronder

hersenbrekers training 30 dagen ik

30 dagen IK      

Elke dag een klein stapje zetten is de manier om iets nieuws te leren. Deze 30 dagen training helpt jouw stapje voor stapje meer contact te maken met wat jij nou daadwerkelijk wilt. Herken je vragen zoals: Wie ben ik?  Waar leidt dit toe?  Is dit nou alles? Dan zit jij hier goed. Wij bieden jou de tools om er achter te komen welke richting jij op wilt in je leven, daar zelfverzekerd over te zijn, motivatie voor voelen en keuzes te maken die jouw daar bij gaan helpen.
hersenbrekers training inhouse ontwikkeltraject

Inhouse ontwikkeltraject

Een effectief traject dus waarmee we zorgen dat medewerkers in plaats van buiten jullie organisatie naar een nieuwe baan zoeken, eerst ontdekken hoe ze zelf intern beter kunnen shinen. Dus hebben jullie mensen die (meer) motivatie kunnen gebruiken? Willen jullie weerstand op de werkvloer verminderen? En conflicten gebruiken om te groeien in plaats van te botsen? Zelfs het (ziekte)verzuim wat terugdringen, omdat mensen beter op hun plek zitten en weten hoe ze precies op hun niveau presteren op een manier waar ze energie van krijgen?
hersenbrekers training loopbaan ontwikkeltraject

Loopbaan ontwikkeltraject

Geen zin om naar je werk te gaan, te weinig uitdaging of juist teveel op je bordje? Dat je na je werk leeg en futloos thuiskomt? (Of op die manier thuis werkt..) Dat je wel een andere baan wil, maar wat dan? En hoe ga je nu een nieuwe baan vinden in deze tijd? En misschien is het ook wel een beetje spannend om de zekerheid op te zeggen? Wil jij met meer plezier naar of aan je werk kunnen? Je lekker voelen en dan ook nog lekker andere leuke dingen kunnen doen? Het gevoel hebben dat je echt bijdraagt en daar ook nog voor worden beloond? 

borrelworkshop IK wiel poster

Borrel workshop IK-wiel

Combineer plezier en leren tijdens deze workshop. In een paar uur nemen Helen, Bas en Raoul je mee hoe je meer kunt zijn wie jij wilt zijn. En ondertussen geniet je van de borrel die jij gewoon in je brievenbus ontvangt en heb je ruimte om met andere samen je eerste stapjes te zetten.

  Wil je een andere training bij ons volgen?

Kijk wat wij nog meer voor jou of jouw organisatie kunnen betekenen en neem contact met ons op om te zorgen dat jij deze training kan volgen.

Persoonlijke ontwikkeling

 • Hoe kan ik keuzes maken?
 • Omgaan met angst en onzekerheid
 • Hoe werken overtuigingen en hoe kan ik ze voor mij laten werken
 • NLP basis in 2 dagen
 • Erachter komen wat voor jou nou echt belangrijk is/wat zijn je waarden
 • Doelen stellen en hoe behaal je ze met de 3 L's
 • Jouw basisbehoeftes in het leven en hoe kan je die vullen
 • Hoe beïnvloed jij jouw stemming/motivatie
 • Focus aanbrengen in je leven
 • Hoe werkt flow

Communicatie

 • Hoe kan ik echt horen wat iemand bedoeld
 • Storytelling
 • Hoe werkt communicatie en hoe komt het dat we zo makkelijk mis communiceren
 • De 5 presentatiestijlen
 • Hoe beïnvloed de toon waar ik iets op zeg mijn boodschap
 • Nee kunnen zeggen
 • Hoe maak ik makkelijk connectie met iemand
arrow_drop_up arrow_drop_down