Hersenbrekers trainingen

De mannen en vrouw achter Hersenbrekers

Wij delen graag hoe jij makkelijker en leuker kunt leven.

Hersenbrekers trainingen

Over Hersenbrekers

Het is juni 2020 wanneer wij besluiten onze krachten te bundelen en al onze kennis met jou te delen. Eerst begonnen we met een podcast, de samenwerking klikte echter zo goed en er was vraag van luisteraars of we nog meer aanboden. We hebben hier dus naar geluisterd en zijn onze krachten gaan bundelen, niet meer los als drie ZZP-ers maar een echt bedrijf waarmee wij jou helpen om te ontrafelen hoe ons brein en ons gedrag werkt. Of het nou via de podcast, trainingen of coaching is, met een nuchtere blik en een goede dosis humor zullen we werken aan hoe jij een gelukkiger leven kunt leiden.
raoul coach werktraject

Raoul Eggen

Raoul houdt zich bezig met mindset en millennials, waarin hij veel trainingen geven, voor groepen spreekt en coacht. 

Hij zal met name iemand op zoektocht laten gaan wat de reden is waarom iemand bepaald gedrag vertoont, wat die persoon over zichzelf denkt en waar die persoon het meest gelukkig van wordt.

meer over raoul
Helen coach werktraject

Helen Verwaart

Helen werkt vanuit haar opgeknapte Volkswagen T3 busje als coach waarbij ze mensen meeneemt op avontuur. Ze gebruikt hierbij o.a. de lessen van de natuur om hen dichterbij hun eigen natuur te brengen. Want ze gelooft dat mensen het gelukkigst zijn als ze zo dicht mogelijk vanuit zichzelf leven.
meer over helen
Bas werktraject coach

Bas den Blaauwen

Bas begon als coach en trainer bij zijn praktijk in Berkel en Rodenrijs. Waar hij ADHD-coaching praktiseert op een eigenwijze, oplossingsgerichte en praktische manier. Hij geeft ook diepgaande communicatieworkshops en Life-coaching speciaal voor mannen.


meer over bas

Bas den Blaauwen

'Nieuwe paden maken en andere mensen daar in meenemen'

Bas is een ervaren coach met een passie voor gedrag en alles wat daaronder zit. Op een eigenwijze, oplossingsgerichte en practische wijze weet hij nieuwe denkpaadjes bij mensen aan te leggen. Met inmiddels meer dan 500 tevreden coachee's op zijn naam, via opdrachtgevers en zijn eigen praktijk, begon het toch te kriebelen om het groter en breder aan te pakken. Zodoende begon hij met coachen voor publiek, groepscoaching en diepgaande communicatie workshops. 

Bas is iemand die zichzelf en anderen niet  in 'hokjes' laat duwen en je zal uitdagen en trainen om zelf na te blijven denken. Het leukste vindt hij om met jou uit te pluizen hoe jij van binnen werkelijk werkt en echt op een diep level verandering aan te brengen in niet-helpende denktpatronen

Houdt van: zijn gezin, humor en pizza

Houdt niet van: sport kijken, het woord 'moeten' en 'zwart-wit' denken

Is zeker niet: Perfectionistisch

Is zeker wel: gepassioneerd

Kan goed: versimpelen, patronen herkennen, mensen 'uit hun hoofd' begeleiden en positieve eigenschappen herkennen, loslaten en accepteren.

Extra expertises: ADHD, NLP, Burn Out, Stress

Een aantal credo's die je van Bas zou kunnen horen in de Podcasts:

'Doen is de beste manier van denken',' ieder gedrag heeft een positieve intentie' en 'ik moet helemaal niks'.  

Raoul Eggen

Raoul is trainer en spreker. Hij zal met name iemand op zoektocht laten gaan wat de reden is waarom iemand bepaald gedrag vertoont, wat die persoon over zichzelf denkt en waar die persoon het meest gelukkig van wordt. Dit heeft hem namelijk geïntrigeerd sinds hij zelf in een diep dal terecht was gekomen en onder het mom van ‘never waste a good crisis’ eruit was geklommen. De wereld van persoonlijk ontwikkeling ging toen open en hij ging aan. Geschokt zag hij hoeveel millennials burn-out klachten hebben, met grotendeels dezelfde redenen, daarom heeft hij besloten zijn kennis en ervaring daarvoor in de strijd te gooien. Met als doel om mensen te laten groeien, zodat ze hun maximale zelf kunnen omarmen.

Houdt van: Pinguïns, IPA’s en met mensen samen mogen leren

Houdt niet van: verhitte discussies, lang twijfelen en oordelen over mensen

Is zeker niet: Een goede planner

Is zeker wel: Enthousiast

Kan goed: Luisteren naar wie je echt bent

Een aantal credo's die je van Raoul zou kunnen horen in de Podcasts: ‘het beste uit jezelf halen’, ‘wat werken hersens toch wonderbaarlijk’ en ‘hoe kan je hier zelf iets aan veranderen’.

Helen verwaart hersenbrekers podcast

Helen Verwaart

Helen werkt vanuit haar opgeknapte Volkswagen T3 busje als coach waarbij ze mensen meeneemt op avontuur. Ze gebruikt hierbij o.a. de lessen van de natuur om hen dichterbij hun eigen natuur te brengen. Want ze gelooft dat mensen het gelukkigst zijn als ze zo dicht mogelijk vanuit zichzelf leven.

Zelf racete ze met een sneltreinvaart door haar leven om alles af te tikken waar ze ooit van droomde. Na verschillende carrières, avonturen en een baby leert ze steeds meer vertragen en ontdekt ze hoe krachtig het is om in het nu te leven.

Helens missie is de wereld een beetje mooier maken door mensen vanuit liefde naar zichzelf en de wereld om hen heen te laten kijken. Naast haar werk als coach geeft ze daarom ook (NLP) communicatietrainingen bij organisaties en organiseert ze retreats speciaal voor vrouwen.

Houdt van: Surfen, reizen, verbinding, dansen en gesprekken rond een kampvuur

Houdt niet van: Starheid, details en ‘nee’ zonder hele goede reden. 

Is zeker niet: Lang

Is zeker wel: Geïnteresseerd en avontuurlijk

Kan goed: Zoeken naar manieren om iets van een andere kant te bekijken 

Een aantal credo's die je van Helen zou kunnen horen in de Podcasts:

‘Doen waar het echt om gaat’, ‘Je eigen keuzes kunnen maken’ en ‘ontdekken hoe jij je vrij kunt voelen’.  

arrow_drop_up arrow_drop_down