Over Hersenbrekers

Voor een leuker leven

op alle vlakken

Over Hersenbrekers

Onze Missie:

Wij laten jou ontdekken waar jij blij van wordt in je leven. Want jij verdient dat jij je niet de hele dag aan het aanpassen bent of op je tenen loopt, maar dat jij voelbaar met energie en plezier je leven leeft.
hersenbrekers logo

Hoe Hersenbrekers is ontstaan

Het is juni 2020 wanneer wij besluiten onze krachten te bundelen en al onze kennis met jou te delen. Eerst begonnen we met een podcast, de samenwerking klikte echter zo goed en er was vraag van luisteraars of we nog meer aanboden. We hebben hier dus naar geluisterd en zijn onze krachten gaan bundelen, niet meer los als drie ZZP-ers maar een trainings bedrijf waarmee wij jou helpen om gelukkiger te leven. Of het nou via de podcast, trainingen of coaching is, met een nuchtere blik en een goede dosis humor zullen we werken aan hoe jij een gelukkiger leven kunt leiden.

Waarom Hersenbrekers?

1. Voor zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling

Bij ons ben je niet alleen aan het juiste adres voor persoonlijke ontwikkeling, maar ook voor professionele ontwikkeling.

2. De trainers zijn internationaal erkent

De trainers van Hersenbrekers zijn niet enkel in Nederland erkent als trainer, maar ook internationaal en aan hogere eisen voldoen.

3. Nuchterheid en plek voor humor  

Wij geloven dat het niet alleen belangrijk is om plezier in het leven te hebben, maar ook wanneer je er over leert. Onze aanpak is nuchter en we nemen onszelf met een korreltje zout. Zo blijft de theorie beter hangen en vermijden we een zweverig geheel. lekker concreet dus.

4. Impactvol

Wij doen niet aan half werk. We vinden het belangrijk dat jij het echt kan merken wanneer je een training bij Hersenbrekers hebt gevolgd. Wij gaan voor maximale impact voor jou.

Trainers van Hersenbrekers

raoul coach werktraject

Raoul Eggen

Raoul houdt zich bezig met mindset en millennials, waarin hij veel trainingen geven, voor groepen spreekt en coacht. 

Hij zal met name iemand op zoektocht laten gaan wat de reden is waarom iemand bepaald gedrag vertoont, wat die persoon over zichzelf denkt en waar die persoon het meest gelukkig van wordt.

Helen coach werktraject

Helen Verwaart

Helen werkt vanuit haar opgeknapte Volkswagen T3 busje als coach waarbij ze mensen meeneemt op avontuur. Ze gebruikt hierbij o.a. de lessen van de natuur om hen dichterbij hun eigen natuur te brengen. Want ze gelooft dat mensen het gelukkigst zijn als ze zo dicht mogelijk vanuit zichzelf leven.
Bas werktraject coach

Bas den Blaauwen

Bas begon als coach bij zijn praktijk in Berkel en Rodenrijs. Waar hij coaching praktiseert op een eigenwijze, oplossingsgerichte en praktische manier. Inmiddels is hij trainer en geloofd hij dat alle antwoorden die je zoekt al in je zitten, Vaak weggestopt door alle aanpassingen die we doen als mens, Soms heb je alleen iemand nodig die je helpt ze weer te vinden. Bas is graag die persoon.
arrow_drop_up arrow_drop_down