Ontwikkeltraject krijgen

T.w.v. € 700,- en jij hoeft er niks voor te betalen


Het maximale aantal subsidies (voor deze ronde) zijn bereikt

Je kan je dus niet meer aanmelden bij de overheid voor deze ronde aan subsidies. Wil je op de hoogte blijven of er een nieuwe ronde is, of je wilt gewoon met coaching aan de slag. Dan kan je je nog steeds inschrijven. Dan nemen wij contact met je op voor hoe nu verder.

Drie ervaren coaches

Je hebt 3 ervaren coaches tot je beschikking. Wij hebben onze expertises samengevoegd om jou meer waarde te geven. Je krijgt 1 hoofdcoach die het beste bij jouw traject aansluit.

Individueel en groep

Tijdens het traject krijg je individuele coaching en groepssessies. Zo heb je meer contacturen, leer je van anderen en bewandel je toch jouw eigen route.

Unieke methode

Voor dit traject hebben we een specifieke methode ontwikkeld, die ervoor zorgt dat het resultaat zo groot mogelijk is. Hierdoor boek je ook buiten de coachingssessies om vooruitgang.

Wil jij meer geluk uit je werk halen

Ik heb geen papieren, ik kan van alles een beetje maar niets echt goed, ik ga met tegenzin naar mijn werk, mijn werkgever snapt mij niet, wie gaat mij nou aannemen in deze tijd?

Misschien ken jij dit ook?

Geen zin om naar je werk te gaan, te weinig uitdaging of juist teveel op je bordje? Dat je na je werk leeg en futloos thuiskomt? (Of op die manier thuis werkt..) Dat je wel een andere baan wil, maar wat dan? En hoe ga je nu een nieuwe baan vinden in deze tijd? En misschien is het ook wel een beetje spannend om de zekerheid op te zeggen?

Wil jij met meer plezier naar of aan je werk kunnen? Je lekker voelen en dan ook nog lekker andere leuke dingen kunnen doen? Het gevoel hebben dat je echt bijdraagt en daar ook nog voor worden beloond? 

Meld je dan aan voor het Ontwikkeltraject van de Hersenbrekers en leer werken zoals dat voor jou werkt! 


En het wordt ook nog eens geheel vergoed door de overheid!

Unieke loopbaancoaching methode

In ons traject krijg je 3 sessies bij Helen, Bas of Raoul en 2 groepstrainingen waarna jij meer uit je werk kunt halen, of handiger kunt zoeken naar een andere baan. Je krijgt naslagwerk en opdrachten om tussen de sessies ook actief bezig te blijven met jouw ontwikkeltraject.

Het voordeel van 3 coaches die samen werken is dat er altijd iemand bij je past. Indien nodig kunnen we onderling overleggen om jou zo goed mogelijk te helpen.

Tijdens het traject zul je:

 • Leren meer op jezelf te vertrouwen
 • Een beter beeld krijgen van wat bij je past, vanuit jouw kracht en talenten.
 • Loopbaancoaching krijgen en tegelijk meer over jezelf leren.
 • Meer in je kracht gaan staan
 • Ontdekken wie jij bent op de werkvloer
 • Ontdekken wat jou tegenhoudt de volgende stap te zetten en dat doorbreken
 • Ontdekken waar je echt gelukkig van wordt
 • Welke stap jij nu kunt maken om verder te komen

Hoe werkt het?

Vanaf 1 december 2020 wordt er door de overheid aan iedereen die dit wil een ontwikkeltraject aangeboden ter waarde van 700,-. Dit traject is bedoeld om jou te helpen met het handiger zoeken naar een nieuwe baan en te helpen om jezelf lekkerder in je werkt te voelen. Er is een beperkt aantal plekken voor deze ontwikkeltrajecten dus beslis snel.

Nadat jij je aangemeld en je gegevens ingevuld hebt wachten we even af totdat de subsidieregeling van start gaat. Op 1 december schrijven we jou meteen in. Het kan zijn dat we dan nog wat aanvullende gegevens van je nodig hebben. De vorige keer dat de overheid dit weggaf ging het namelijk heel snel. Jij zorgt ervoor dat je bereikbaar bent op 1 december en wij doen de rest. 

Wanneer je ingeschreven bent plannen we onze eerste afspraak en gaan we aan de slag!

Raoul Eggen

Heel lang had ik het idee bijna de ideale baan gevonden te hebben. Er ontbrak echter altijd 1 schakel, ik had daardoor vaak het gevoel van 'ik mis nog iets'. Vaak weer iets nieuws starten in de hoop dat het dan wel helemaal klopt. Pas toen ik begon met zelfontwikkeling vielen de laatste stukjes op zijn plek. Ik zag in één keer de ontbrekende schakel en dat wat groei. Andere helpen met stappen maken in hun persoonlijke ontwikkeling. Sindsdien voelt werken als een feestje. Dat zou iedereen toch mogen ervaren!
Bas werktraject coach

Bas den Blaauwen

Ik ben altijd zoekende geweest naar mijn ‘ideale baan’. Ik wist heel goed wat ik allemaal niet wilde, maar had geen idee wat ik nou eigenlijk wel wilde. Zo ben ik allerlei banen afgehopt. Zo ben ik van een kas, naar kantoor, naar de sport, naar de sales gegaan. Pas toen ik aan de slag ging met zelfontwikkeling kreeg ik door wat voor mij werkt en dat ben ik meer gaan toepassen in mijn werk. Uiteindelijk ben ik voor mijzelf begonnen en ben ik helemaal waar het goed voelt. Dit gun ik jou ook!

Wat zeggen anderen over ons als coach

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Wat wil ik nou écht in mijn leven?
Sinds een aantal maanden ben ik zelf actief bezig met persoonlijke ontwikkeling en mijzelf afvragen wat ik écht wil in mijn leven. Wat is mijn stip aan de horizon? Wat wil ik achterlaten op deze wereld? Dit heb ik inmiddels al een stuk duidelijker kunnen maken voor mijzelf, maar hoe bereik ik nu die stip aan de horizon? Precies op dit moment in mijn leven leerde ik Raoul kennen. Toeval bestaat niet zeggen ze dan.  


Vanaf het eerste moment dat je met Raoul in aanraking komt word je aangestoken door zijn enthousiasme. Raoul creëert direct een vertrouwde sfeer; je kunt open en eerlijk zijn en niets is raar. Raoul helpt mij bij het bereiken van mijn doelen. Hoe komt het dat ik mijn doelen nog niet heb bereikt? Welke beperkende gedachtes zitten er in mijn hoofd? Raoul heeft mij kennis laten maken met NLP, waarbij we onder andere visualisaties inzetten om mijn beperkende gedachtes te doorbreken. "Wow, zweverig", denk je nu misschien. Geloof mij: het omgekeerde is waar. Raoul heeft mij doen inzien dat visualisaties totaal niet zweverig zijn. Raoul kan de meest nuchtere mensen laten visualiseren en hun mindset herprogrammeren. Probeer het en ervaar zelf het resultaat!
Simone den Hartog – Consultant
Al weken zit ik lachend op de fiets naar mijn kantoor.
Deze foto werd afgelopen augustus gemaakt, tijdens een teammeeting op de Herman Brood Academie. Ik wist nog niet dat het mijn laatste schooljaar zou worden. Ik had een mooier afscheid gewenst dan het afstandsonderwijs van de laatste maanden, maar ik ben dankbaar voor tien mooie jaren op de meest vooruitstrevende beroepsopleiding die ik ken.


Nu is het denk ik altijd spannend om een vast contract op te zeggen, maar je kunt je afvragen of het qua timing handig is om dat vlak voor het uitbreken van een pandemie te doen. Maar tijdens mijn coachingstraject leerde ik te vertrouwen op mijn skills in plaats van zogenaamde vastigheid. Ik leerde te focussen op werk dat me energie geeft. Studenten en collega’s gaven me dat, maar onderwijsverplichtingen als centrale examens en burgerschapsopdrachten braken me op. Dat ging nooit ten koste van mijn studenten, wel van mezelf.


Ik vond het doodeng en enkele weken na het beëindigen van mijn dienstverband verdampte plan A: mijn bescheiden buffertje uitbouwen met een drukke festivalzomer. Ik kon niet anders dan doen waar ik goed in ben: schrijven en plannen maken. Hard werken. Financiering binnenhalen. Inmiddels komen er een paar mooie projecten van de grond en kreeg ik mooie opdrachten binnen. Genoeg om met vertrouwen de toekomst tegemoet te treden.

Ik twijfelde er niet aan of het goed zou komen, wel aan hoe het goed zou komen. En het antwoord is simpel: door de dingen te doen waar je energie van krijgt. Al weken zit ik lachend op de fiets naar mijn kantoor. Ontspannen. Ik wens het iedereen toe.

Marco Martens - Podiumkunstenaar

Ontdek welke baan perfect bij jou past!

Het kost geen geld

Althans, jij hoeft het niet te betalen! De overheid geeft subsidie voor jouw traject. Je hoeft zelfs niets voor te schieten. Vergeet jezelf niet tijdig in te schrijven.


Drie coaches

Met drie ervaren coaches zit er altijd iemand bij die bij jou past. Jij kiest, of wij kiezen voor jou wie het beste bij jouw traject past. En als het nodig is, dan overleggen wij onderling om het beste uit jouw traject te halen.

Individuele sessies

In 3 individuele sessies onderzoeken we wat jij specifiek nodig hebt in je/een baan en waar jij gelukkig van wordt.Groepssessies

Aanvullend op de coaching organiseren we 2 groepssessies. Van elkaar leren en inspireren onder leiding van Bas, Helen en Raoul. Dit is uniek in gesubsidieerde loopbaantrajecten.

Vind jouw drijfveren

Leer wat jou drijft en waar je energie van krijgt. Zodat jij dit kunt gebruiken in je werk of je nieuwe baan. Fluitend naar je werk!


Wat vind jij belangrijk?

Leer hoe jij steeds meer kunt voldoen aan wat jij belangrijk vindt in je werk en in dat waar jij naartoe wil.


doorbreek werktraject coching

Doorbreek een obstakel

Of je nou het eng vindt om te solliciteren, je niet weet hoe je met je manager overweg moet of je vindt het maken van keuzes te spannend. We zullen je belangrijkste obstakel met betrekking tot je werk doorbreken.
positief coaching werktraject

Positieve insteek

Oplossingsgericht werken vanuit mogelijkheden doen we graag. En daar mag soms best bij gelachen worden!praktisch coaching werktraject

Praktisch

We maken het praktisch toepasbaar met jou. Concrete stappen die haalbaar zijn waardoor jij sneller jouw doelen bereikt.
Hersenbreker carrierewiel
€ 700,-
€ 0,-

Ontwikkeltraject

Maak gebruik van het ontwikkeltraject dat helemaal betaald wordt door de overheid. 

Leer wat jij nou echt graag wilt in je werk en hoe je dat daadwerkelijk gaat bereiken, zodat jij kan genieten als je aan het werk bent.


 • Het kost jou geen geld 
 • Drie coach experts die samenwerken
 • Unieke methode voor krachtiger resultaat
 • Individuele sessies om te kijken naar jouw specifieke situatie
 • Extra groepssessies om van anderen te leren en meer te leren rondom werk

Raoul biedt een luisterend oor, non judging, maar stelt daarbij de juiste vragen waar je zelf niet eens bij stilstond. Komt tot de kern en geeft behulpzame tips waar je echt wat mee kan.
Kylie Spronk-Soulje – specialist ouderengeneeskunde i.o.
Ik had veel last van angsten en paniek, we zijn hier naar gaan kijken en samen met Bas hebben we de onderste steen naar boven gekregen. Erg blij mee, ben een ander mens.
Willem
Willem van Est - werkvoorbereider                             
Ik vind Helen een geweldige persoon en coach. Ze heeft een open mind en staat klaar voor je. Ze creëerde meteen een veilige sfeer, het voelde continue alsof alles er mocht zijn.
Sara review ontwikkeltraject
Sara Mouak - student International Business

Luister alvast de podcast

Weet je nog niet zeker of je met het traject aan de slag wilt gaan? Of wil je gewoon alvast beginnen, luister dan alvast naar deze podcast over hoe je meer geluk kan ervaren op je werk.

FAQ loopbaan ontwikkelingstraject

                                       

Loopbaan ontwikkelingstraject

Is het echt helemaal gratis?

Ja! De overheid stelt een subsidie beschikbaar om mensen gelukkiger te maken op hun werk. De factuur van jouw traject gaat direct naar de overheid, dus je hoeft zelfs niks voor te schieten!

Moet ik meedoen aan de groepsessies?

Wij houden sowieso niet van ‘móeten ’, dus nee. Deze groepssessies zijn online en bedoeld om jouw traject nog waardevoller te maken. Uiteraard kies je er zelf voor om hier wel of niet bij te zijn.

Ik heb nu geen baan, kan ik dan ook meedoen?

Ja! Tijdens de coaching onderzoeken we waar jij goed in bent, waar jij blij van wordt en hoe deze combinatie een toffe baan voor jou kan worden. Als je tenminste wil werken hè ;) Ziet jouw ideale loopbaan er kokosnoot krakend, zelfvoorzienend op een tropisch eiland uit? Dan helpen we je bij die droom.

Ik ben 17, is dat te jong?

De subsidie is voor iedereen vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd. Natuurlijk kunnen we je wel op andere manieren helpen, maar helaas dus niet binnen deze subsidie.

Ik werk al heel lang bij hetzelfde bedrijf en wil daar graag blijven, maar er misschien iets anders naast gaan doen, kan dat.

Wat leuk! Ja, ook daarmee kunnen we je helpen binnen deze subsidie. We onderzoeken met jou waar je blij van wordt en waar je goed in bent, ook als dat iets naast je huidige baan is!

Ik werk als zelfstandige, kan ik ook meedoen?

Ja, de subsidie is voor iedereen die een band heeft met de arbeidsmarkt. Dus ook als je ondernemer/ ZZP’er bent.

Wat is dit voor een subsidie?

Het is de NL Leert Door subsidie. De eerste ronde is afgelopen zomer geweest en 1 december gaan de deuren van een nieuwe ronde open. De vorige keer gingen de aanvragen heel hard en we verwachten dat het deze keer nog sneller gaat, dus meld je alvast bij ons aan, dan regelen wij dat we op 1 december jouw aanvraag direct doen.

Kan ik de subsidie ook zelf aanvragen?

Nee, dit kan alleen door goedgekeurde coaches gedaan worden. Het voordeel: Wij doen de administratie en je hoeft zelfs niks voor te schieten!

                                   

Laat het gratis traject niet lopen! 

Gun jezelf meer plezier in je werk!