Laat je medewerkers shinen

Zonder ze op te branden

Laat je medewerkers shinen

Zonder ze op te branden

Onze bedrijfstrainingen

1- of 2-daagse training werkgeluk

Wij laten je medewerkers weer ontdekken waar ze blij van worden in hun werk, zodat ze op een duurzame manier hun energie, talenten en drijfveren benutten. 


Meer informatie

Inhouse ontwikkeltraject

Een traject waar we gebruik maken van training en individuele coaching, om er achter te komen waar de medewerker echt in kan uitblinken en weer met volle energie kan presteren in zijn (werk)leven.


Meer informatie

Leuker leven met minder stress

3-daagse training voor medewerkers tussen de 20 en 40 jaar. Hierbij duiken we in de oorzaken van burn-out verschijnselen bij millennials. Vervolgens halen we deze oorzaken 1 voor 1 weg bij de medewerker. Perfecte training voor burn-out preventie.


Neem contact op

Loopbaan ontwikkeltraject

Is er iemand op het werk die maar geen fut lijkt te hebben, die even vast zit in verschillende keuzes of waarvan je vermoed dat die aan het kijken is naar een nieuwe baan. Wij hebben een traject waarbij we mensen zelf de tools geven om het gras groener bij hun huidige werk, waardoor ze niet hoeven te kijken of het gras ergens groener is, omdat ze gewoon graag willen blijven. 

Neem contact op

trainingen-op-maat-hersenbrekers

Op maat

Daarnaast bieden we nog een scala aan persoonlijke ontwikkelings- en communicatie trainingen aan die we kunnen afstemmen op jouw behoefte


Neem contact op

Iedereen op de juiste plek

 1 op de 5 professionals tussen 20 en 40 jaar hebben burn-out. We snappen dat deze verschijnselen  de productiviteit en de vitaliteit vaak niet ten goede komt. Niet alleen voor de werknemer zelf is een burn-out heel vervelend, maar ook voor de werkgever. Ziektekosten, vervanging en de negatieve invloed naar andere collega's zijn dingen die je wilt voorkomen.

Burn-out is maar 1 van de verschijnselen wanneer iemand niet op zijn plek zit op de werkvloer. Denk ook aan weerstand in je team, conflicten tussen collega's, ongemotiveerd gedrag, regelmatig ziek melden en stress. 

Inmiddels hebben wij behoorlijk wat werkgerelateerde trainingen gegeven en hebben we veel ervaring met zulke onderwerpen. Genoeg om jou en jouw team te helpen hier verandering in aan te brengen. Deze trainingen zijn dan ook gemaakt door 3 ervaren en gecertificeerde trainers voor maximale impact.

Wij laten je medewerkers weer ontdekken waar ze blij van worden in hun werk, zodat ze op een duurzame manier hun energie, talenten en drijfveren benutten.

Doormiddel krachtige groepstrainingen van 1 of meerdere dagen, waar jullie direct de positieve effecten van merken. Wij kunnen je garanderen dat deze trainingen uniek zijn en dat de deelnemers de training achteraf als waardevol zullen beschouwen.

Zo zorgen we voor stressreductie, burn-out preventie én persoonlijk leiderschap binnen jouw team! 

"Een duurzame verandering zit nooit op gedrag of vaardigheden niveau, daarom gaan onze trainingen naar de kern"

carrirewiel hersenbreker
Het Hersenbrekers carrièrewiel

Ons specialisme

Wij zijn gespecialiseerd in het trainen en ontwikkelen van werknemers tussen de 20 en 40 jaar. 

We kijken vaak een paar stappen verder dan alleen plat een vaardigheid of gedrag aanleren. Want we weten dat gedragsverandering niet per sé blijvend is wanneer je enkel nieuwe vaardigheden leert.

Wanneer we bijvoorbeeld mensen laten ontdekken wat hun persoonlijke interne drijfveren zijn, kan men keuzes maken op dit niveau. Een positieve verandering van gedrag en gedachten is dan onvermijdelijk.

Wij weten dat wanneer een individu zichzelf beter kent er ook keuzes gemaakt  worden op basis van de voorkeuren van die persoon. Keuzes worden dan makkelijker. De persoon wordt dan zekerder van zijn zaak. Een dialoog openen of verandering aanbrengen wordt makkelijker en doelgerichter.  

Een greep uit de organisaties waar wij mee samenwerken

Logo's van bedrijven waar we trainen

review-dion hersenbrekers bedrijfstrainingen

Trainingen op maat

Wij bieden diverse trainingen die wij aan. Wij weten dat elke organisatie net wat anders is en passen onze trainingen daarom aan naar wat er op dat moment nodig is. 

Daarnaast kunnen we op basis van jullie behoefte ook volledige trainingen (eventueel inclusief coachtraject) op maat maken. Precies op de behoeften die jullie op dat moment hebben.

Alle trainingen die wij aanbieden kunnen we zowel in het Nederlands en Engels geven. En bij jullie op kantoor of we nemen dat jullie uit handen en faciliteren ook een prachtige locatie passend bij de training en jouw medewerkers.

Communicatietrainingen

 • Hoe je echt hoort wat iemand bedoelt
 • Hoe communicatie werkt en hoe het komt dat we zo makkelijk miscommuniceren
 • De 5 presentatiestijlen
 • Hoe de toon waarop je iets zeg je boodschap beïnvloedt
 • Nee kunnen zeggen
 • Hoe je makkelijk een connectie met iemand maakt
 • Feedback geven en ontvangen
 • Communicatie binnen een team

Leiderschapstrainingen

 • Keuzes maken
 • Omgaan met angst en onzekerheid
 • Wat jouw drijfveren zijn
 • Doelen stellen en behalen
 • Hoe je jezelf motiveert
 • Focus aanbrengen in je leven
 • Hoe flow werkt
 • Road to happiness
 • Coachvaardigheden
 • Timemanagement


review-maartje-hoekzema-hersernbrekers-bedrijfstrainingen-1


Onze trainers

Bas den Blaauwen PuurBlaauw ADHD coaching & Hersenbrekers podcast

Bas den Blaauwen

NLP, ADHD,  emotieregulatie, verbinden van teamleden, coaching 

Raoul Eggen

Raoul Eggen

Millennials, NLP,  persoonlijk leiderschap, focus, presenteren, keuzes

Neem contact met ons op

Je kan ons bereiken via

info@hersenbrekers.com

Dan nemen we contact met je op wanneer we niet aan het trainen zijn